Gastenboek

Oh oh Jojanneke,

Hotels moeten afgeschaft worden!! Elke locatie van jullie is een energie bron met sfeer, liefde en een droom. Diep respect voor deze gave ; perfectionisme en kwetsbaarheid in één. Samengevat kan ik zeggen dat het voelt als thuiskomen. Jojanneke, 148 km zuidelijker staat een huis dat graag door jou gave aangekleed wordt.

- Liefs uit het Zuiden!

Lief team Booking Dokkum,

Dichtbij huis en toch het gevoel van ver weg hebben. Dat is onze belevenis aan deze plek. Een heerlijk appartement met een fantastisch uitzicht vanaf de bovenste verdieping bij B&B Bij de Waegh. Vanuit bed met een kopje thee genieten van de opkomende zon. Oftewel een geslaagd verblijf. Dokkum blijft een leuke stad om te bezoeken. We komen zeker nog een keer terug!

- Groetjes van dames de Ruiter

Onze mond viel bij binnenkomst open. Wat een prachtige B&B Jojanneke! We hebben genoten en het ontbijt was verrukkelijk. Gewoon het perfecte plaatje.

- Liefs, Joyce, Anneloes en Martine

Wat een mooie en leuke plek! We hebben genoten. Warm welkom door lieve Jojanneke en niet te vergeten kleine Lotte. Dank voor de goeie zorgen en het heerlijke ontbijt. xx

- Corinna, Simone, Sabine en Manon
1 2 3 8
Logo Booking Dokkum

Contact

Booking Dokkum
Waagstraat 17
9101 LC Dokkum

06-53241376

jojanneke@bookingdokkum.com

Social Media

© 2022 Booking Dokkum door TriplePro Online Marketing