Gastenboek

Vorig jaar verbleven we in Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 1. Nu in de Suite van Lotte en wederom werden we enorm verrast door deze prachtige accommodatie. De details in de inrichting, het totale plaatje, het is werkelijk prachtig! Ieder jaar een weekendje Dokkum. Waar zullen we volgend jaar slapen?

- Hartelijke groet, Annemarie en Harry

Lieve Marcel, Jojanneke, Lotte en team Booking Dokkum. Wat is het fijn dat jullie onderdeel van Dokkum zijn! Zoveel prachtige locaties runnen jullie in deze stad. Vannacht mochten we dit zelf in dit pareltje gaan logeren. Voor mij ( Alice ) als oud inwoonster van Dokkum voelde dit als vakantie in eigen stad. Alles klopt. Van incheck tot ontbijt. Jij/ jullie weten de gasten een gevoel van thuiskomen te laten voelen. In rust te laten komen en te laten genieten. Jullie mogen trots zijn op de aanvulling die jullie zijn voor Dokkum. Dat deze fijne plek nog maar heel veel fijne gasten mag ontvangen!

- Liefs, Alice en Luciano

Bijzonder, praktisch, mooi, gezellig en goed afgewerkt huisje. De suite van Lotte is nog zo nieuw. We waren haast te bang om het te gebruiken maar hebben het toch maar gedaan. Bedankt voor het fantastische verblijf. We komen zeker nog eens terug!

- Liefs, Iljan en Frank

Strakeloos! Wat is dit huisje met veel liefde en passie gemaakt. Je krijgt er gewoon energie van! Ik zal dit aan iedereen aanbevelen en kom zeker terug. Als je ooit beslist om binnenhuisarchitect te worden. Bel me! Het voelde als thuiskomen.

- Liefs, Manuela
1 2 3 5
Logo Booking Dokkum

Contact

Booking Dokkum
Waagstraat 17
9101 LC Dokkum

06-53241376

jojanneke@bookingdokkum.com

Social Media

© 2022 Booking Dokkum door TriplePro Online Marketing