Suite van Lotte

Boeken

Informatie over deze accommodatie

Kenmerken:

Biedt plaats aan:
2 personen
Grootte:
40 m²
Bedden:
1 tweepersoonsbed

Meer informatie:

Welkom in de nieuwste suite van Booking Dokkum. Net zoals alle locaties van ons zit deze suite ook middenin het centrum van Dokkum met alle horeca en winkels op korte loopafstand. Op de eerste verdieping is jullie ingang naar de suite. De toilet, badkamer met douche, complete keuken met oven en mogelijkheid om een kleine maaltijd te koken en zithoek. Helemaal bovenin hebben we het bed geplaatst. Vanuit de zithoek op de bank heb je een prachtig uitzicht over de Kleine Breedstraat. Het is ook mogelijk om aan het kookeiland te zitten op de barkrukken. Een unieke ruimte hebben we hiervan gemaakt. Het is compact en knus. Maar toch is alles er en het voelt groot en ruim aan door de vide. We hebben het gehele appartement in november 2021 van binnen gesloopt. Een hele klus maar we hebben er een prachtige plek van gemaakt al zeg ik het zelf.

Voorzieningen:

Roken niet toegestaan | Minibar | Douche | Televisie | Zithoek | Toilet | Koffie/ thee faciliteiten | Huisdieren niet toegestaan | Eigen ingang | Handdoeken | Wifi | Welkomstdrankje

Inchecken en uitchecken:

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Prijzen:

Per per dag:
Vanaf €115
Prijs per week:
Vanaf €950

Voorwaarden:

Maximaal aantal nachten: 30

Extra informatie:

Inchecken 

Wij verwelkomen jullie graag persoonlijk bij ons kantoor op de Waagstraat 17 tussen 15:00- 16:00. Arriveren jullie na 16:00  dan kunnen jullie gebruik maken van ons handige sleutelkastje. Gebruik maken van het sleutelkastje horen we graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden. Zijn jullie al eerder in Dokkum? Laat het ons gerust weten dan kijken we war we kunnen regelen.

Parkeren auto 

Wij adviseren jullie om eerst de auto te parkeren bij een van de randparkeerplaatsen. Hier kunt u ook uw elektrische auto opladen, parkeren is hier gratis en het zit op korte loopafstand. De meeste straten in Dokkum zijn eenrichtingsverkeer en omdat ons kantoor en de meeste locaties zich in winkelstraten bevinden kunt u deze niet overdag met de auto bereiken. Op onze stadsplattegrond hebben we de randparkeerplaatsen aangegeven. 

Parkeren fiets

Bij B&B Bierbrouwerij het Klavertje is er een mogelijkheid om de fietsen binnen te stallen. Voor de andere accommodaties kunnen de fietsen veilig gestald worden bij Hotel Abdij Dokkum. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Vermeld dit tijdens het maken van de reservering of neem vooraf contact met ons op.

Extra opties tijdens uw verblijf: 

  • Romantische upgrade: rozenblaadjes op het bed, laat uitchecken tot 13:00 en een fles bubbels bij aankomst € 45,00
  • Ontbijt gebracht aan de deur in de picknickmand: Op de door u gekozen tijdstip tussen 08:00- 10:00. Witte/ bruine broodjes, croissant, kaas/ vlees, zoet en hartig beleg, yoghurt met muesli, vers fruit, sinaasappelsap, gekookt ei en natuurlijk met heel veel liefde gemaakt. € 22,50 per persoon per keer. Ook vegetarische, vegan, lactosevrij en glutenvrij is mogelijk. Reserveer je een ontbijt erbij dan mag je uitchecken tot 11:00 als cadeautje. 
  • Laat uitchecken tot 13:00 € 25,00  ( normaal is dat voor 10:00) 

Kinderen

Kinderen tot twee jaar mogen bij ons gratis komen logeren. Let op, niet in alle locaties is er ruimte om een bedje bij te plaatsen. Vanaf twee jaar gaan we er van uit dat ze op de aanwezige bedden slapen en daarvoor rekenen we de normale prijs. Willen jullie geen gedoe met het slepen van een campingbedje? Snappen we! Kies dan voor de kinderupgrade. Opgemaakt campingbedje met kinderbeddengoed, kinderstoel, aankleedkussen en op verzoek een baby badje! Deze upgrade is gratis voor kinderen en alleen op basis van beschikbaarheid. 

 

Logo Booking Dokkum

Contact

Booking Dokkum
Waagstraat 17
9101 LC Dokkum

06-53241376

jojanneke@bookingdokkum.com

Social Media

© 2022 Booking Dokkum door TriplePro Online Marketing

cross