Inchecken 

Wij verwelkomen jullie graag persoonlijk bij ons kantoor op de Waagstraat 17 tussen 15:00- 17:00. Arriveren jullie na 17:00? Dan kunnen jullie gebruik maken van ons handige sleutelkastje. Gebruik maken van het sleutelkastje horen we graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

Parkeren auto 

Wij adviseren jullie om eerst de auto te parkeren bij een van de randparkeerplaatsen. Hier kunt u ook uw elektrische auto opladen, parkeren is hier gratis en het zit op korte loopafstand. De meeste straten in Dokkum zijn eenrichtingsverkeer en omdat ons kantoor en de meeste locaties zich in winkelstraten bevinden kunt u deze niet overdag met de auto bereiken. Op onze stadsplattegrond hebben we de randparkeerplaatsen aangegeven. 

Parkeren fiets

Bij BBBB Family Suite en B&B Bierbrouwerij het Klavertje is er een mogelijkheid om de fietsen binnen te stallen, bij de andere accommodaties adviseren we uw fietsen buiten te stallen in de fietsenstallingen. 

Extra opties tijdens uw verblijf: 

- Romantische upgrade: rozenblaadjes op het bed, laat uitchecken tot 13:00 en een fles bubbels bij aankomst € 40,00

- Verjaardag upgrade: slingers worden voor u opgehangen, appeltaart staat klaar in de koelkast en laat uitchecken tot 13:00 € 25,00

- Ontbijt gebracht aan de deur in de picknickmand: Op de door u gekozen tijdstip tussen 08:00- 10:00. Witte/ bruine broodjes, croissant, kaas/ vlees, zoet en hartig beleg, yoghurt met muesli, vers fruit, sinaasappelsap, gekookt ei en natuurlijk met heel veel liefde gemaakt. € 15,00 per persoon per keer. Ook vegetarische, vegan, lactosevrij en glutenvrij is mogelijk. 

- Laat uitchecken tot 13:00 € 15,00  ( normaal is dat voor 11:00) 

Kinderen

Kids tot twee jaar mogen bij ons gratis komen logeren, neem wel hiervoor een eigen campingbedje mee. Let op, niet in alle locaties is er ruimte om een bedje bij te plaatsen. Vanaf drie jaar gaan we er van uit dat ze op de aanwezige bedden slapen en daarvoor rekenen we de normale prijs. Willen jullie geen gedoe met het slepen van een campingbedje? Snappen we! Kies dan voor de kinderupgrade. Opgemaakt campingbedje met kinderbeddengoed, kinderstoel, aankleedkussen en op verzoek een baby badje! € 35,00 per reservering.  

Minibar 

In onze locaties kunt u gebruik maken van de minibar. De minibar bevat onder andere ook lokale bieren en lekkernijen. De prijslijst krijgt u bij aankomst en deze kunt u inleveren tijdens het uitchecken, sturen wij u nadien een betaalverzoek. 

Betaling

Kies voor offline betalen en dan krijgt u een automatische mail van ons waar onze betaalgegevens in staan.

Pas na betaling en een bevestiging mail van ons, is jullie reservering definitief. Wij vragen altijd om een vooruitbetaling. 

Annulering voorwaarden

Annuleren kan bij ons tot één dag voor aankomst! Wij werken niet met vouchers, u krijgt gewoon het gehele bedrag terug.

Natuurlijk hopen we hiermee dat u een volgende keer weer aan ons denkt. 

Klavertje
Klavertje
Ontbijttafel Klavertje
Markthuisje
Het Markthuisje
Markthuisje
B&B bij de Waegh
B&B Bij de Waegh
Bij de Waegh
B&B Bij de Waegh
Gasthuysje
Gasthuysje
Living Luxe Herenhuis met wellness
Tuin Luxe Herenhuis met Wellness
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 3
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 3
Dokkumer Bed & Breakfast-35
Dokkumer Bed & Breakfast-37
Dokkumer Bed & Breakfast-18
Dokkumer Bed & Breakfast 2
Dokkumer Bed & Breakfast 2
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 1
Dokkumer Bed & Breakfast-78
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartementen
Romantische upgrade
Van der Gang Suites
Van der Gang Suite