Dokkumer Bed and Breakfast Appartement 1

Boeken

Informatie over deze accommodatie

Kenmerken:

Biedt plaats aan:
4 personen
Grootte:
55 m²
Bedden:
2 queensize bed(den), 1 twin(s) (twee losse bedden)

Meer informatie:

Dit appartement op de begane grond zit in ons stadspand, gelegen middenin de binnenstad van Dokkum. In totaal heeft dit stadspand vier appartementen. Op de .Appartement nummer drie kunnen jullie herkennen aan de blauwe bank. Het is het Appartement nummer één kunnen jullie herkennen aan de bruine bank. Het is het appartement links onder in het stadspand. Bij binnenkomst kom je bij de keuken met kookgelegenheid, het zithoekje en aan de straatkant de woonkamer met smart tv. Naar rechts de badkamer met inloopdouche en rechtdoor voor de schuifdeur een stapelbed en achter de schuifdeur de slaapkamer met tweepersoons boxspring. Open je de deuren in de slaapkamer dan kom je uit op het balkon. In al onze accommodaties mag binnen niet gerookt worden en zijn huisdieren niet welkom. Bedlinnen, handdoeken en koffie/thee is bij de prijs inbegrepen.

Voorzieningen:

Wifi | Handdoeken | Eigen ingang | Huisdieren niet toegestaan | Koffie/ thee faciliteiten | Toilet | Zithoek | Televisie | Douche | Minibar

Inchecken en uitchecken:

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 11:00

Prijzen:

Per per dag:
Vanaf €120
Prijs per week:
Vanaf €840

Voorwaarden:

Maximaal aantal nachten: 30

Extra informatie:

Inchecken 

Wij verwelkomen jullie graag persoonlijk bij ons kantoor op de Waagstraat 17 tussen 15:00- 17:00. Arriveren jullie na 17:00? Dan kunnen jullie gebruik maken van ons handige sleutelkastje. Gebruik maken van het sleutelkastje horen we graag vooraf zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

Parkeren auto 

Wij adviseren jullie om eerst de auto te parkeren bij een van de randparkeerplaatsen. Hier kunt u ook uw elektrische auto opladen, parkeren is hier gratis en het zit op korte loopafstand. De meeste straten in Dokkum zijn eenrichtingsverkeer en omdat ons kantoor en de meeste locaties zich in winkelstraten bevinden kunt u deze niet overdag met de auto bereiken. Op onze stadsplattegrond hebben we de randparkeerplaatsen aangegeven. 

Parkeren fiets

Bij BBBB Family Suite en B&B Bierbrouwerij het Klavertje is er een mogelijkheid om de fietsen binnen te stallen, bij de andere accommodaties adviseren we uw fietsen buiten te stallen in de fietsenstallingen. 

Extra opties tijdens uw verblijf: 

  • Romantische upgrade: rozenblaadjes op het bed, laat uitchecken tot 13:00 en een fles bubbels bij aankomst € 40,00
  • Verjaardag upgrade: slingers worden voor u opgehangen, appeltaart staat klaar in de koelkast en laat uitchecken tot 13:00 € 25,00
  • Ontbijt gebracht aan de deur in de picknickmand: Op de door u gekozen tijdstip tussen 08:00- 10:00. Witte/ bruine broodjes, croissant, kaas/ vlees, zoet en hartig beleg, yoghurt met muesli, vers fruit, sinaasappelsap, gekookt ei en natuurlijk met heel veel liefde gemaakt. € 15,00 per persoon per keer. Ook vegetarische, vegan, lactosevrij en glutenvrij is mogelijk. 
  • Laat uitchecken tot 13:00 € 15,00  ( normaal is dat voor 11:00) 

Kinderen

Kids tot twee jaar mogen bij ons gratis komen logeren, neem wel hiervoor een eigen campingbedje mee. Let op, niet in alle locaties is er ruimte om een bedje bij te plaatsen. Vanaf drie jaar gaan we er van uit dat ze op de aanwezige bedden slapen en daarvoor rekenen we de normale prijs. Willen jullie geen gedoe met het slepen van een campingbedje? Snappen we! Kies dan voor de kinderupgrade. Opgemaakt campingbedje met kinderbeddengoed, kinderstoel, aankleedkussen en op verzoek een baby badje! € 35,00 per reservering.  

 

© 2022 Booking Dokkum door TriplePro Online Marketing

cross