Onze accommodaties

Eetkamer van B&B bij de Waegh

B&B Bij de Waegh

Boven ons kantoor kunt u overnachten bij B&B Bij de Waegh. Met een eigen ingang, op de eerste verdieping een extra toilet, keuken en zithoek. Er is hier mogelijkheid om te koken, oven en magnetron zijn niet aanwezig. Op de tweede verdieping staat een twee persoons boxspring met een zithoek waar u tv kunt kijken. Op de derde verdieping zijn twee eenpersoonsbedden en hier is ook de badkamer met toilet. 

Locatie is middenin het centrum, Waagstraat

Prijs per nacht:120 euro voor twee personen, 150 euro per nacht voor drie personen en 190 euro voor vier personen.

B&B bij de Waegh
fullsizeoutput_3be.jpeg

B&B

Bierbrouwerij het Klavertje

Bierbrouwerij het Klavertje werd opgericht in 1645 tot 1766. De plek van deze B&B kent dus een hele rijke historie! Maar waarom heet het ''het Klavertje? Dit was de eerste bierbrouwerij die is gevonden in Dokkum en ze konden nergens in de boeken de naam hiervan terug vinden. Door deze brouwerij "Het Klavertje" te laten heten, vanwege een Klavertje vier dachten ze hiermee geluk te hebben. En dat is gelukt! Maar liefst 19 bierbrouwerijen zijn er gevonden in Dokkum en de 20e nu in gebruik, dat is Stadsbrouwerij Bonifatius! 

Als gast heeft u hier een fantastische grote ruimte tot uw beschikking, boven het kantoor van Makelaardij Roos op de Aalsumerpoort. Meerdere zithoekjes, een keuken waar niet gekookt kan worden, heerlijk bed en badkamer. 

Prijs per nacht: 120 euro voor twee personen

fullsizeoutput_3d0.jpeg
fullsizeoutput_40d.jpeg

Jarenlang heeft de familie Van der Gang boven de herenmode zaak gewoond. Daarna werd de kleding hier vermaakt en wat is er nu gebeurd?  De kleding word vermaakt in de winkel, voor de beleving van de klant. En de ruimte boven de winkel waar de kleding werd vermaakt is omgetoverd tot een luxe suite! Midden hartje centrum Dokkum en de naaimachine die destijds gebruikt werd staat nog steeds in de suite, maar nu te "pronken'' Bij binnenkomst komt u in de badkamer met een vrijstaand bad, losse instapdouche, wastafel en toilet. Een heerlijke tweepersoons boxspring en een zithoekje. En onze favoriete plek op deze locatie zijn de kussens voor het raam. Heerlijk naar buiten kijken wat er allemaal langs loopt! Geen keuken maar wel een koelkast. De styling heeft Jan Michiel gedaan, de eigenaar van Van der Gang Herenmode. En wij mogen deze parel als sinds 2017 verhuren waar we heel erg blij mee zijn. 

Prijs per nacht: 120 euro voor twee personen

fullsizeoutput_455.jpeg

Van der Gang Suite

IMG_1970.JPG

BBBB Family Suite

Welkom bij onze BBBB Family Suite boven de Hema. Waarom heet het BBBB? Omdat de afbeelding die u ziet in deze suite de bekende Bonte Brug is van Dokkum, daar is de suite naar vernoemd. Dit appartement zit op de eerste verdieping met een eettafel, zithoek en complete keuken waar gekookt kan worden en met oven. Boven een tweepersoons boxspring en in de extra slaapkamer twee eenpersoons boxsprings.  De badkamer is echt een droom, zo mooi! 

Prijs per nacht: 150 euro voor twee personen, 175 euro voor drie personen en 220 euro voor vier personen. 

BBBB Family Suite
fullsizeoutput_589.jpeg

B&B Gasthuysje

"Je merkt niet dat je middenin de stad zit" is een veel voorkomende reactie van onze gasten. Heerlijk rustig en toch zit je er middenin! Via het steegje tussen boekwinkel Van der Velde en de kapsalon Subliem in komt u op een binnenplaatsje. Dit zit achter de winkel Van der Gang Herenmode, een unieke plek! Waar vroeger de fietsen werden gestald van de winkel boekwinkel van der Velde kan er nu sinds 2019 geslapen worden. Totaal gerenoveerd en heel erg handig ingedeeld zoals u kunt zien. Achter het bed bevinden zich de douche en toilet. Ruimte waar een Nespresso apparaat en waterkoker staan en plankjes waar u zelf spulletjes kunt stallen en waar de zachte handdoeken op u liggen te wachten. Bovenop het Gasthuysje kunt u gebruik maken van het dakterrasje maar op het binnenplaatsje is het ook prima vertoeven. 

Prijs per nacht: 115 euro voor twee personen.

fullsizeoutput_58a.jpeg
IMG_1476.JPG

Het Markthuisje

Een uniek huisje, op een unieke plek! Daar voldoet deze accommodatie ook zeker aan. Gelegen aan de Markt waar de ijsfontein ook staat. Vanuit de slaapkamer heeft u hier een prachtig uitzicht op. Vanaf oktober 2019 in ons beheer, compleet gerenoveerd en bijna alle oude details zijn bewaard gebleven. Zelfs de oude balken zijn nog zichtbaar! Gekocht door Remco, styling gedaan door tweelingbroer en ontwerper/ designer Frank van Dijk. Gaaf dat wij het mogen gaan verhuren.

 

Zithoek, keuken en badkamer op de beneden verdieping. Slaapkamer met tweepersoonsbed op de bovenverdieping.

Prijs per nacht: 115 euro voor twee personen.

IMG_1480.JPG
Living Luxe Herenhuis met wellness

Een compleet huis voor maximaal zeven personen. Vier slaapkamers, een grote badkamer met twee douches en een ligbad, twee toiletten, woonkamer, eetkamer en keuken. Grote stadstuin met jacuzzi, bbq en sauna! En vergeet niet de openhaard binnen én buiten! Ook in de winter is het hier buiten prima vertoeven. In dit huis wonen vrienden van ons en een reservering bij dit huis is een aanvraag. De eigenaren gaan namelijk uit het huis om dit huis beschikbaar te stellen voor jullie.  Maar dit moet natuurlijk wel kunnen. Vanwege COVID-19 accepteren we in dit huis geen vriendengroepen, alleen gezinnen uit maximaal twee huishoudens. 

Prijs per nacht ongeacht het aantal personen 400 euro.

Tuin Luxe Herenhuis met Wellness

Luxe Herenhuis

met wellness

Dokkumer Bed & Breakfast-50.jpg

Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 1

Appartement 1 zit aan de linkerkant op de begane grond. Met aan de voorkant een zithoek, eettafel met vier stoelen, een keuken waar gekookt kan worden, badkamer, in de nis een stapelbed en achter de schuifdeur een tweepersoons boxspring. Vanuit de slaapkamer toegang tot een privé binnenplaatsje waar ook een tafel met vier stoelen staan. Prima om een week hier te vertoeven met de kids!

Prijs per nacht: twee personen 120 euro, drie personen 150 euro, vier personen 180 euro.

Dokkumer Bed & Breakfast-47.jpg
Dokkumer Bed & Breakfast-77.jpg

Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 2

Appartement 2 zit aan de rechterkant op de begane grond. Met aan de voorkant een zithoek, eettafel met vier stoelen, een keuken waar gekookt kan worden, badkamer, in de nis een stapelbed en achter de schuifdeur een tweepersoons boxspring. Vanuit de slaapkamer toegang tot een privé binnenplaatsje waar ook een tafel met vier stoelen staan. Prima om een week hier te vertoeven met de kids!

Prijs per nacht: twee personen 120 euro, drie personen 150 euro, vier personen 180 euro.

Dokkumer Bed & Breakfast-80.jpg
Dokkumer Bed & Breakfast-35.jpg

Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 3

Appartement 3 zit linksboven. Met aan de voorkant een zithoek, eettafel met twee stoelen, een keuken waar gekookt kan worden, badkamer en achter de schuifdeur een tweepersoons boxspring. Vanuit de slaapkamer toegang tot een privé balkon waar ook twee buiten stoelen staan.

Prijs per nacht: twee personen 115 euro

982A4E80-A6B5-445F-8AA0-9343FD714ED3.jpe
Dokkumer Bed & Breakfast-17.jpg

Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4

Appartement 4 zit rechtsboven. Met aan de voorkant een zithoek, eettafel met twee stoelen, een keuken waar gekookt kan worden, badkamer en achter de schuifdeur een tweepersoons boxspring. Vanuit de slaapkamer toegang tot een privé balkon waar ook twee buiten stoelen staan.

Prijs per nacht: twee personen 115 euro

IMG_5601.JPG
Klavertje
Klavertje
Ontbijttafel Klavertje
Markthuisje
Het Markthuisje
Markthuisje
B&B bij de Waegh
B&B Bij de Waegh
Bij de Waegh
B&B Bij de Waegh
Gasthuysje
Gasthuysje
Living Luxe Herenhuis met wellness
Tuin Luxe Herenhuis met Wellness
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 3
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 3
Dokkumer Bed & Breakfast-35
Dokkumer Bed & Breakfast-37
Dokkumer Bed & Breakfast-18
Dokkumer Bed & Breakfast 2
Dokkumer Bed & Breakfast 2
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 1
Dokkumer Bed & Breakfast-78
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartement 4
Dokkumer Bed & Breakfast Appartementen
Romantische upgrade
Van der Gang Suites
Van der Gang Suite