Welkom in Dokkum

Unieke verblijfsaccommodaties middenin de historische binnenstad van Dokkum, dat is waar Booking Dokkum voor staat. Welkom  in Dokkum. Mijn naam is Jojanneke. In 2014 ben ik  met één Bed & Breakfast locatie begonnen op mijn 24e en dat is langzamerhand zo verder gegroeid.  Elke locatie heeft een eigen sfeer. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. ''Bijzonder schone kamers'' staat ook als feedback in onze ''Traveller review award'' van 2020. Blije en tevreden gasten, daar doen we het voor. Inmiddels doe ik dit niet meer alleen maar met een enthousiast team meiden, allemaal met liefde voor deze stad en passie voor dit vak. 
 
We hebben onze eigen stadsplattegrond gemaakt, speciaal voor jullie waarop al onze persoonlijke hotspots in Dokkum staan aangegeven. We werken samen met 25 andere bedrijven en hebben kortingen en welkomstdrankjes bij deze hotspots kunnen regelen.
 
Een gratis krant kunt u ophalen bij onze buurman Piet van Primera , een heerlijke Fryske Sonnema bij de Halve Maan of probeer een ijsje bij de Zuco, tweede bol ijs gratis! Shopt u kleding bij Hilma van IO Sorrido dan krijgt u 15% korting op een artikel. Waarom? Omdat we blij zijn met u, als gast in Dokkum. We geven u graag tips wat hier allemaal te doen is. Wist u al dat Dokkum meer dan 30 unieke hippe boetiekjes heeft? Ook een dag naar de waddeneilanden Schiermonnikoog of Ameland is goed te combineren met een overnachting in Dokkum. 
Heeft u vragen of wilt u meerdere kamers reserveren voor een bepaalde periode?
Neem gerust contact met ons op!
Liefs, Jojanneke

Beschikbaarheid checken

Tot 1 dag voor aankomst gratis annuleren zonder voucher, u krijgt gewoon uw geld terug!

Laagste prijs garantie

via deze website

Unieke plekken in de

binnenstad van Dokkum

Persoonlijke aandacht

Waarom reserveren via onze eigen website?

Bijzondere tijd

Ook juist in deze bijzondere tijd staan we graag voor u klaar. Wij houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM en desinfecteren voor aankomst de accommodatie. We willen graag een tijd met u afspreken voor het afhalen van de sleutel bij ons kantoor, dit omdat we tussentijds ons kantoor ook desinfecteren. Heeft u liever geen persoonlijk contact? Dan is het ook mogelijk om de sleutel uit het sleutelkastje te halen. We verwelkomen jullie graag tussen 15:00-19:00. Mocht dat niet lukken vanwege omstandigheden dan horen we dat graag. 

IMG_2370.JPG

Romantische upgrade en veel meer..

Tijdens het maken van een reservering kunt u ook kiezen voor de vele extra's om uw verblijf nog verrassender of juist relaxter te maken. Zo kunt u voor een romantische upgrade kiezen, is er iemand jarig dan zorgen wij voor taart in de koelkast maar ook later uitchecken of een boeket bloemen op tafel bij aankomst behoren tot de extra's. Ook kunt u het ontbijt als optie erbij reserveren. Liever geen ontbijt of heeft u speciale wensen? Vertel het ons, we denken graag met u mee.

Uw ontbijt bezorgen we bij u aan de deur, op de door u aangegeven tijd bij uw eigen voordeur in een picknickmand. Bij aankomst hebben we de kachel en lichten aangezet. Koffie en thee is altijd inbegrepen.

 

Deze keuze's kunt u maken tijdens het maken van de reservering.

Social media

We zijn erg actief op social media! Volg ons voor de laatste ontwikkelingen

en nieuws in Dokkum.  Zelf iets delen? 

Gebruik dan #bookingdokkum of @bookingdokkum

  • Facebook
  • Instagram

Dokkum en bier?

In Dokkum zijn in totaal 19 bierbrouwerijen gevonden.  De eerste was de locatie van onze B&B ; Bierbrouwerij het Klavertje. Waarom het Klavertje? Omdat ze nergens in de boeken deze naam konden vinden en ze dachten dat "Het Klavertje" hen wel geluk zou brengen bij het vinden van meer bierbrouwerijen. En dat is gelukt!  Tegenwoordig is de 20e in de binnenstad van Dokkum te vinden op de Diepswal; Stadsbrouwerij Bonifatius. 

Brouwerij Dockum

Naast de kleinste stadsbrouwerij van Nederland (Stadsbrouwerij Bonifatius) is er ook een grote bierbrouwerij gevestigd in Dokkum; Brouwerij Dockum! Goed voor een trouwfeest, verjaardag, personeelsuitje, bierproeverij, rondleiding door de brouwerij of gewoon een gave plek om een biertje te drinken. Met onze "Welkom in Dokkum" flyer krijgt u een biertje van het huis

bij de borrel of diner. 

Zin in yoga?