Welkom in Dokkum

Unieke verblijfsaccommodaties middenin de historische binnenstad van Dokkum, dat is waar Booking Dokkum voor staat. In 2014 ben ik, Jojanneke  met één Bed & Breakfast locatie begonnen op mijn 24e en dat is zo langzamerhand verder gegroeid.  Elke locatie heeft een eigen sfeer.
 
Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. ''Bijzonder schone kamers'' staat ook als feedback in onze ''Traveller review award'' van 2020. Blije en tevreden gasten, daar doen we het voor. Inmiddels doe ik dit niet meer alleen maar met een enthousiast team meiden, allemaal met liefde voor deze stad en passie voor dit vak. 
 
We hebben onze eigen stadsplattegrond gemaakt, waarop al onze persoonlijke hotspots in Dokkum staan aangegeven. We werken samen met deze 25 andere unieke bedrijven die u alleen kunt vinden in de stad Dokkum. 
 
Een gratis krant kunnen jullie ophalen bij onze buurman Piet van Primera , een heerlijke Fryske Sonnema bij de Halve Maan of probeer het broodplankje van het huis bij de borrel @ Stadscafé Artisante! Shoppen jullie kleding bij Hilma van IO Sorrido dan krijgen jullie 15% korting op een artikel. Waarom? Omdat we blij zijn met jullie, als gasten in Dokkum. We geven graag tips wat hier allemaal te doen is. Neem straks ook een kijkje op de pagina activiteiten voor de tips in en rondom Dokkum en maak alvast kennis met onze hotspots ;)
Nog vragen? Neem gerust contact met ons op!
Liefs, Jojanneke
Logo Booking Dokkum

Waarom reserveren via onze eigen website?

Tot 1 dag voor aankomst gratis annuleren zonder voucher, u krijgt gewoon uw geld terug!

Laagste prijs garantie

via deze website

Unieke plekken in de

binnenstad van Dokkum

Persoonlijke aandacht

Bijzondere tijd

Ook juist in deze bijzondere tijd staan we graag voor jullie klaar. Wij houden ons strikt aan de voorschriften van het RIVM en desinfecteren voor aankomst de accommodatie. We willen graag een tijd afspreken voor het afhalen van de sleutel bij ons kantoor, dit omdat we tussentijds ons kantoor ook desinfecteren. 

 

Liever geen persoonlijk contact? Dan is het ook mogelijk om de sleutel uit ons  sleutelkastje te halen bij ons kantoor. Geef dit vooraf aan ons door zodat wij daar rekening mee kunnen halen. 

Maaltijden bezorgen

en minibar

Bijna alle horeca zaken in Dokkum bezorgen maaltijden tot aan de deur van de B&B locatie.. Het is ook mogelijk om ze zelf af te halen.  Van een lunch, simpele maaltijd tot biefstuk, bierproeverij, tapas of zelfs sushi!  Wij hebben van onze horeca hotspots de menukaarten voor jullie verzameld en ze liggen klaar op de tafel in de accommodatie. En het ontbijt? Dat bezorgen we graag bij jullie aan de deur in een picknickmand op ieder gewenst tijdstip tussen 8:00- 10:00 aan de deur van de B&B locatie. Ontbijt op bed, dat wil toch iedereen?!

In al onze accommodaties is een minibar aanwezig met onder andere lokale wijnen en bieren, champagne en frisdranken. Betalen doe je achteraf, met tikkie. 

Ontbijt op bed, B&B Bij de Waegh
Bonifatiusbier
Ontbijttafel

Ons team

Maureen

Meike

Nynke

Iris 

Jojanneke

Booking Dokkum hostess Iris

Nine

Meike en Nynke

Welkom!

Trots zijn we op onze hotspots, de unieke plekken van innovatieve en creatieve ondernemers in de binnenstad van Dokkum. Dit zijn persoonlijke hotspots, plekken waar wijzelf ook graag komen. Stuk voor stuk met een eigen verhaal, een eigen sfeer en allemaal met een "Welkom in Dokkum" gevoel. Kortom; dat past ook bij ons! Met onze "Welkom in Dokkum " flyer hebben we kortingen voor jullie geregeld, welkomstdrankjes en vele extra's om jullie verblijf onvergetelijk te maken. Samen met elkaar zorgen we ervoor dat u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat in onze stad Dokkum. 

Benieuwd naar de plekken? Ga dan naar de pagina Activiteiten en ontdek alvast online onze 25 hotspots.

Onze _Welkom in Dokkum_ flyer
B&B Bij de Waegh

Romantische upgrade

en veel meer..

Tijdens het maken van een reservering is het ook mogelijk om te kiezen voor de vele extra's om het verblijf nog verrassender en relaxter te maken. Zo is er de romantische upgrade, verjaardag upgrade maar ook later uitchecken of een boeket bloemen op tafel bij aankomst behoren tot de vele extra's. 

Het ontbijt bezorgen we bij jullie aan de deur, op de door jullie aangegeven tijd bij de voordeur van de B&B accommodatie. Doordat we dit in een picknickmand bezorgen is het 's ochtends een feestje om dit uit te pakken. Eet je alles op of bewaar je ook iets voor de lunch? Het ontbijt is erg uitgebreid en elke dag anders! We verrassen je graag.  

8E9EBF28-A00B-447D-AF35-B358798020CF.jpg
BD Hostess Nynke 2

Fietsen?

In Noord Oost Friesland zijn er genoeg spannende fietsroutes en valt er veel om te ontdekken. Ga bijvoorbeeld op de fiets naar de Boeddhistische tempel Stoepa in Hantum, breng een bezoek aan de Pluk & Thee tuin Vreedebest net buiten Dokkum, zoek de natuur op bij UNESCO Werelderfgoed Waddenzee of Nationaal Park Lauwersoog. 

Waar kunt u de fietsen veilig stallen? Bij BBBB Family Suite heeft u een garage tot uw beschikking om de hoek van uw suite waar u uw fietsen veilig kunt stallen. Bij B&B Bierbrouwerij het Klavertje is er genoeg plek in de hal onder om uw fietsen binnen te stallen. Bij B&B Gasthuysje, Van der Gang Suite en B&B Bij de Waegh kunt u het beste uw fietsen buiten parkeren op de winkelstraat in de fietsenstallingen.  Bij B&B Markthuisje kunt u het beste de fietsen voor de ramen buiten zetten. Hier is ook binnen geen mogelijkheid. Vergeet niet een extra slot mee te nemen voor de zekerheid.

Meike en mama op de fiets

Social media

We zijn erg actief op social media! Volg ons voor de laatste ontwikkelingen

en nieuws in Dokkum.  Zelf iets delen? 

Gebruik dan #bookingdokkum of @bookingdokkum

  • Facebook
  • Instagram

In Dokkum zijn in totaal 19 bierbrouwerijen gevonden.  De eerste was de locatie van onze B&B ; Bierbrouwerij het Klavertje. Waarom het Klavertje? Omdat ze nergens in de boeken deze naam konden vinden en ze dachten dat "Het Klavertje" hen wel geluk zou brengen bij het vinden van meer bierbrouwerijen. En dat is gelukt!  Tegenwoordig is de 20e in de binnenstad van Dokkum te vinden op de Diepswal; Stadsbrouwerij Bonifatius. Bij deze hotspot krijgt u van ons een Bonifatius Bitter, dé likeur van Dokkum!

Stadsbrouwerij Bonifatius

Brouwerij Dockum

Naast de kleinste stadsbrouwerij van Nederland (Stadsbrouwerij Bonifatius) is er ook een grote bierbrouwerij gevestigd in Dokkum; Brouwerij Dockum! Goed voor een trouwfeest, verjaardag, personeelsuitje, bierproeverij, rondleiding door de brouwerij of gewoon een gave plek om een biertje te drinken. Met onze "Welkom in Dokkum" flyer krijgt u een biertje van het huis

bij de borrel of diner. 

6067AF19-5B09-4DC3-92E7-597003FB2B8C.jpg