Welkom in Dokkum

Booking Dokkum bestaat uit zes verblijfsaccommodaties middenin de historische binnenstad van Dokkum. In 2014 is Jojanneke met één Bed & Breakfast locatie begonnen op haar 24e en dat is langzamerhand zo verder gegroeid.  Elke locatie heeft een eigen sfeer. Wij zijn een jong team zoals u kunt zien. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. ''Bijzonder schone kamers'' staat ook als feedback in onze ''Traveller review award'' van 2020. Blije en tevreden gasten, daar doen we het voor. 
 
We hebben onze eigen stadsplattegrond gemaakt, speciaal u waarop al onze hotspots in Dokkum staan aangegeven. We werken samen met 25 bedrijven en hebben korting en welkomstdrankjes bij deze hotspots kunnen regelen. Een gratis krant kunt u ophalen bij onze buren Primera , een heerlijke Fryske Sonnema bij de Halve Maan of probeer een ijsje bij de Zuco, tweede bol gratis! Shopt u kleding bij Hilma van IO Sorrido dan krijgt u 15% korting op een artikel. Waarom? Omdat we blij zijn met u, gast in Dokkum. We beginnen dan ook altijd met onze begroeting bij aankomst ''Welkom in Dokkum"  We geven u graag tips wat hier allemaal te doen is. Wist u al dat Dokkum meer dan 30 unieke hippe boetiekjes heeft? Ook een dag naar de waddeneilanden Schiermonnikoog of Ameland is goed te combineren met een overnachting in Dokkum. 
Heeft u vragen of wilt u meerdere kamers reserveren voor een bepaalde periode?
Neem gerust contact met ons op!
Liefs, Jojanneke

Corona virus

 

Al onze accommodaties zijn gesloten tot 6 april 2020. Zijn er nieuwe ontwikkelingen dan volgen we natuurlijk het advies op van het RIVM. Blijf thuis, we verwelkomen u heel graag in de toekomst in goede gezondheid. 

Heeft u een reservering staan? Dan maken we graag een waardebon voor u die onbeperkt geldig is. Als dankjewel krijgt u van ons tijdens uw volgende verblijf een romantische upgrade en late check-out. Stuur ons een mail of bel/ whatsapp. 

 

Wilt u een waardebon weggeven of zelf een waardebon kopen? Stuur ons dan een email of bel/ whatsapp en krijg als dankjewel bij de waardebon een romantische upgrade en late check-out!

Een leuk cadeau om weg te geven, iets om naar uit te kijken. Dat wil toch iedereen?!

Beschikbaarheid checken

Zien jullie jezelf al door Dokkum slenteren met de trolley? Dat levert zeker mooie foto's op maar we passen graag op jullie bagage. Neem voor aankomst contact met ons op. In ons kantoor hebben we ook een opslag plek zodat de koffers hier veilig kunnen staan. Inchecken kan officieel na 15:00 in verband met de schoonmaak, maar lukt het eerder dan nemen we contact met jullie op. 

Ook dat is service van ons, welkom in Dokkum!

Ons team is een jong team wat bestaat uit vier enthousiaste dames. Meike is de jongste 17 jaar en Jojanneke de oudste 30 jaar. Sinds september 2019 zijn we ook een leerbedrijf geworden. Op dit moment loopt Meike stage bij ons tot mei 2020. Zij volgt de opleiding Travel & Hospitality. Meike blijft daarna gewoon bij ons werken als bijbaantje naast school. We houden van gezelligheid zoals u kunt zien maar vinden communicatie, netheid/ hygiëne van de locaties en een tevreden gast het belangrijkste wat er is. We verwelkomen u graag bij ons kantoor op de Waagstraat 17 en geven u graag alle tips in en rondom Dokkum.

Ice fountain

Deze prachtige unieke fontein is geen dag hetzelfde. Hij is twee meter hoog en drie meter breed en produceert ijs! De enige op de hele wereld en dat staat in Dokkum. Echt een toeristische trekker. Deze ijsfontein maakt deel uit van de 11fountains. In elke Elfstedenstad staat een unieke fontein. Zeker de moeite waard voor een bezoekje!

Romantische upgrade en veel meer..

Tijdens het maken van een reservering kunt u ook kiezen voor de vele extra's om uw verblijf nog verrassender of juist relaxter te maken. Zo kunt u voor een romantische upgrade kiezen, is er iemand jarig dan zorgen wij voor taart in de koelkast maar ook later uitchecken of een boeket bloemen op tafel bij aankomst behoren tot de extra's. Ook kunt u het ontbijt als optie erbij reserveren. Liever geen ontbijt of heeft u speciale wensen? Vertel het ons, we denken graag met u mee.

Uw ontbijt bezorgen we bij u aan de deur, op de door u aangegeven tijd bij uw eigen voordeur in een picknickmand. Bij aankomst hebben we de kachel en lichten aangezet. Koffie en thee is altijd inbegrepen.

 

Deze keuze's kunt u maken tijdens het maken van de reservering.

Social media

We zijn erg actief op social media! Volg ons voor de laatste ontwikkelingen

en nieuws in Dokkum.  Zelf iets delen? 

Gebruik dan #bookingdokkum of @bookingdokkum

  • Facebook
  • Instagram

Dokkum en bier?

In Dokkum zijn in totaal 19 bierbrouwerijen gevonden.  De eerste was de locatie van onze B&B ; Bierbrouwerij het Klavertje. Waarom het Klavertje? Omdat ze nergens in de boeken deze naam konden vinden en ze dachten dat "Het Klavertje" hen wel geluk zou brengen bij het vinden van meer bierbrouwerijen. En dat is gelukt!  Tegenwoordig is de 20e in de binnenstad van Dokkum te vinden op de Diepswal; Stadsbrouwerij Bonifatius. 

Brouwerij Dockum

Naast de kleinste stadsbrouwerij van Nederland (Stadsbrouwerij Bonifatius) is er ook een grote bierbrouwerij gevestigd in Dokkum; Brouwerij Dockum! Goed voor een trouwfeest, verjaardag, personeelsuitje, bierproeverij, rondleiding door de brouwerij of gewoon een gave plek om een biertje te drinken. Met onze "Welkom in Dokkum" flyer krijgt u een biertje van het huis

bij de borrel of diner. 

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Long Shadow